AANBOUW

Voorbeelden

Zit u te denken over het uitbreiden van uw woning? Bijvoorbeeld het bouwen van een aanbouw of serre, dan denk ik graag met u mee over de mogelijkheden. En lever ik u een offerte afgestemd op uw wensen.

Door het aanbouwen van bijvoorbeeld een serre of een aanbouw wordt het wooncomfort aanzienlijk vergroot. Door samen met u te kijken naar uw wensen kan er al een plan gemaakt worden om een tekening te laten maken bij een architectenburo tbv vergunningaanvraag. Of misschien vallen uw wensen wel binnen vergunningvrij bouwen, dan hoeft er geen bouwkundige tekening te worden gemaakt.

Mocht het zover komen dat ik de verbouw mag realiseren, dan zorg ik ervoor dat de overlast die bij een verbouwing komt kijken geminimaliseerd wordt.

Dit doe ik door een houten stofschot te plaatsen op de plek waar de doorbraak komt zodat u gewoon in uw huis kunt blijven wonen. En ik zorg ervoor dat de bouwplaats netjes blijft.

Bij het plaatsen van een serre of een hout-skelet uitbouw zal ik het dak en de wanden prefab in de werkplaats maken. Deze kunnen dan in 1 dag geplaatst worden. Vervolgens wordt het glas gezet en de muur gemetseld. Naar wens kunnen de wanden aan de buitenzijde bekleed worden met een hout, of kunststof gevelbekleding.  Bij het doorbreken van een gevel wordt er altijd een krachtberekening gedaan om te bepalen welk type staal voldoende is om de gevel en de aanbouw te kunnen dragen.Het staal wordt uiteraard brandvertragend omkleed.

Ik werk met vakkundige onderaannemers, zoals, metselaars, stukadoors, schilders, elektriciens, en loodgieters.