Wilt u meer comfort door het dak van uw woning te isoleren? Of een dakkapel op het dak om meer ruimte te creëren? Misschien een dakvenster voor meer licht op de bovenverdieping? Dan denk ik graag met u mee over de mogelijkheden en lever een offerte afgestemd op uw wensen.

Door uw dak te isoleren scheelt dat enorm in uw energiekosten. Als uw besluit om het dak door mij te laten isoleren zal er een veilige steiger om het huis worden gezet. In overleg worden de pannen hergebruikt. Of misschien is het nu wel de kans om het huis meer uitstraling te geven met een mooie dakpan. Doordat het dak geïsoleerd, dus dikker wordt zal ook de goot, dakvenster, dakkapel, en de windveren moeten worden aangepast .Hiervoor kan uit verschillende mogelijkheden en materialen worden gekozen  waarover ik u graag informeer .

Door een dakconstructie aan te passen ,bijvoorbeeld door het zetten van een nieuwe topgevel op een zijgevel of aanbouw kan er veel ruimte worden gecreëerd, misschien wel een extra kamer!

Ook het zetten van een dakkapel in het dakvlak zorgt voor aanzienlijk meer ruimte in bijvoorbeeld een badkamer of slaapkamer.

Vaak is een dakkapel vergunningvrij. Hiervoor zijn richtlijnen waaraan een dakkapel, en de plaats van het dakkapel in het dakvlak aan moeten voldoen. Omdat het lastig is om een dakkapel vanaf de buitenkant te bereiken wordt deze vaak voorzien van een kunststof kozijn,  kunststof/trespa zijwangen, en boeidelen. Wij maken naast de zijwangen van het dakkapel altijd een verhoolde goot .Dit is een zinken goot die onder de pannen wordt gesitueerd. Hierdoor hoeft er geen lood aan de zijkanten van een dakkapel ,en dat geeft een mooi strak resultaat .Het dak wordt beplakt met EPDM. Dit is een rubber dakbedekking met een lange levensduur. De dakrand wordt ook altijd afgewerkt met een zinken kraaldeel. Deze zorgt voor een stijlvolle goede waterdichte afsluiting van de dakrand.

Omdat ik het dakkapel van te voren bij u thuis inmeet, kan ik deze aan de buitenzijde helemaal klaarmaken in de werkplaats. Het dakkapel wordt dan na overleg, in èèn dag geplaatst, en is dan ook waterdicht.

Wilt u meer licht in de bovenverdieping, dan kunt u ook kiezen voor dakvensters in verschillende maten en materialen. Ook een dakvenster wordt in dag geplaatst en afgewerkt.