HET BEDRIJF

Voorbeelden

Hemelrijk bouw-en timmerbedrijf is een eenmansbedrijf met de capaciteit van een klein bouw-en timmerbedrijf met een uitgebreide machinale timmerwerkplaats en steigers om een woonhuis in de steigers te zetten, alles wat een bouw-en timmerbedrijf nodig heeft om te kunnen bouwen en timmeren.

Het voordeel van hemelrijkbouw is dat Jeroen Hemelrijk van offerte tot de afwerking aanwezig is. Bij een groot project huur ik een gedreven vakman in. Daardoor hoeft een verbouwing niet langer te duren dan nodig is. Ik huur geen timmermannen in die klussen voor mij doen terwijl ik op een andere locatie aan het werk ben.

Het is dus heel makkelijk om tijdens de bouw bepaalde details te bespreken, of te veranderen. Ik werk uitsluitend met zeer vakkundige onderaannemers.

Kortom: een goede formule voor een prettige samenwerking!

 

Even voorstellen: mijn naam is Jeroen Hemelrijk geboren en getogen in Oudeschild, waar ook mijn bedrijf is gevestigd. Ik ben de derde generatie timmerman uit de familie Hemelrijk en ben op vroege leeftijd al besmet geraakt met het “timmervirus”.

Mijn opa en vader hadden een scheepstimmerbedrijf op de haven van Oudeschild. Dus daar was ik regelmatig te vinden om te helpen en natuurlijk ook om houtkrullen te vegen.

Op school heb ik de bouwopleiding gevolgd en daarna ben ik opgeleid tot meubelmaker/ scheepsbeschieter. Na een aantal jaren op een jachtwerf in Medemblik te hebben gewerkt werd het toch weer tijd om terug te gaan naar het eiland.

Een nieuwe uitdaging kwam in 1995. Toen ben ik de bouwwereld in gestapt. In eerste instantie dacht ik dat het van meubelmaker naar timmerman in de bouw een grote stap was, maar ik kon mijn meubelmakers opleiding goed gebruiken in de bouw. Ik heb vanaf die tijd mijn kennis vergroot door te werken bij een, vakkundig Texels bouwbedrijf met veel vakmensen.

In 2008 ben ik als 35 jarige mijn eigen bouw-en timmerbedrijf gestart. Dat doe ik tot op de dag van vandaag nog met heel veel plezier.