KOZIJNEN

Voorbeelden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw kozijnen te vervangen . Wilt u bijvoorbeeld een kozijn in de stijl van andere kozijnen in de woning?  Ik kan vanuit eigen werkplaats maatwerk hardhouten kozijnen en/of ramen maken. Inclusief het plaatsen van het kozijn en het zetten van isolatieglas. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden, en lever een offerte afgestemd op uw wensen. 

Wilt u één of meerdere kozijnen en/of deuren vervangen, maar dan wel in de stijl uit de tijd toen het huis werd gebouwd. Met  het comfort  van de huidige tijd. Goede tochtkaders, isolatieglas en goed hang-en sluitwerk. Ik kan de ramen en kozijnen uit eigen werkplaats voor u maken, waarna ik deze bij u thuis zal plaatsen.
 
Het vervangen van alleen het draairaam van het kozijn is ook mogelijk. Bijvoorbeeld: u wil isolatieglas in de draairamen .De draairamen zijn slecht,en tochten. Maar na inspectie is het kozijn nog goed. Dan kan er op maat een nieuw draairaam met isolatieglas, goede tochtkaders, en goed hang en sluitwerk gemaakt worden. Het nieuwe draairaam maak ik pas in het bestaande kozijn. Hierdoor blijft de aftimmering aan de binnenzijde intact, en hoeft er alleen maar worden geschilderd.

Ook het vervangen van alleen een onderdorpel,of stukje stijl van het kozijn valt onder de mogelijkheden.

Misschien wilt u niet meer schilderen,of zit het kozijn op een plaats die moeilijk te bereiken is. Dan kunt u kiezen voor een kunststof kozijn. Ook hiervoor zijn veel mogelijkheden. Een kunststof kozijn hoeft u uiteraard niet om de 3 jaar te schilderen. Maar het zal wel onderhouden moeten worden, door het regelmatig aan de buitenzijde schoon te maken en het hang-en sluitwerk van het draai-kiepraam in te vetten.